Bananpannkaka

För mig är frukost klart den bästa måltiden på dagen! Ställer gärna klockan lite tidigare för att jag ska slippa stressa i mig den. Oftast blir det den klassiska havregrynsgröten, dock med en liten tvist då jag tillsätter ägg och olika frön i koket. Då blir den både lenare i konsistensen och får bättre näringsinnehåll. Till det river jag äpple som jag strör över och så toppar jag allt med kanel. Mums!
 
Men när jag är ledig och har lite mer tid på morgonen så är bananpannkakan en favorit! Det är inte heller på något vis krångligt att göra men kräver ändå någon minut extra. Därför får den förgylla mina mornar sånna här dagar, då jag är ledig. Har du lite övermogna bananer så är de perfekt att använda till dessa pannkakor. Ett fåtal ingredienser, men gud så gott! 
 
 
Till en portion behöver du;
1 stor mogen banan
2 ägg
en nypa salt
en nypa vaniljpulver
 
 
Mixa bananen (alternativt mosa med en gaffel) tillsammans med äggen. Smaksätt med valfri mängd salt och eventuellt vaniljupulver. Stek på båda sidorna tills de har en gylllebrun färg. Servera med keso och bär. Njut av en underbar frukost! :)
 
Matbloggstoppen