Cream Cheese Brownie
Godkväll!
Då var jag hemma ifrån att ha spenderat tre dagar i fjällen med nära och kära för att bara umgås, slappa, äta gott, spela spel, åka skidor, skratta och njuta av vårsolen. Det är så skönt att bara komma bort ifrån vardagen!
Ikväll bjuder jag på en av alla godbitar från semestern - ett recept på brownies som jag bakade innan vi åkte. En riktigt chokladig kaka med en touch av philadelphiaost. Sådär lagomt kladdig! :)
Till ca 12 rutor behöver du;
100 g smör
2 dl sötströ
2 ägg
1,5 dl kakao
1 dl mandelmjöl
0,5 msk fiberhusk
75 g philadelphiaost
2 msk sukrin melis
Vispa ihop alla ingredienser till smeten. Fördela i en bakplåtsklädd ugnsform (ca 15x20 cm). Vispa ihop philadelphiaosten med sukrin melis. Klicka ut blandningen på kakan och stryk ut ett mönster med en gaffel. Grädda i 175 grader varm ugn i ca 20 min. Låt kakan svalna innan du skär rutor i valfri storlek.
Det där såg lagom mumsigt ut!