Mango- och hallonpaj
3 dl vispgrädde
1 dl vatten
2 krm vaniljpulver
4 äggulor
1 dl sötströ
Fördela mango och hallon i en pajform. Blanda alla ingredienser till pajdegen tills det blir en smulig deg. Blir den lite för torr, tillsätt en skvätt vatten. Smula degen över frukt och bär och grädda i 175 grader varm ugn i ca 30 min.
Under tiden kan du göra såsen. Koka grädde, vatten och vaniljpulver ett par minuter. Ställ in i kylen och låt svalna. Vispa äggulor och sötströ poröst. Vispa ned i gräddblandningen. Värm på såsen igen tills den tjocknat. Det är viktigt att du vispar under tiden och att det inte börjar koka. Annars kan den skära sig. Låt kallna i kylskåp innan servering.
Hej! Vilken fin blogg du har! Skulle bli så sjukt glad om du kollade och kanske till och med kommenterade lite på min också? :)